מיומה והפסקת מחזור

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

22/10/2012 | 19:04 | מאת: דנה

אני בת 40 + 3 ילדים,כשלושה חודשים שהמחזור אינו מגיע.וכחודש יש לי גלי חום והזעות. בבדיקת רופאת נשים במיון היא ראתה מיומות ברחם. היא לא כתבה את הגודל המדוייק.אין לי דימומים . האם מיומות יכולות לגרום לגיל הבלות להופיע מוקדם, ולגלי חום? בדיקות הדם יצאו תקינות.חוץ מ-fsh-70

בדיקת FSH = 70 מלמדת שאת נכנסת לגיל המעבר. מיומנת אינן מזרזות כניסה לגיל המעבר . מאידך, כניסה לגיל המעבר תקטין את המיומות. פרופ. יונה תדיר

23/10/2012 | 19:05 | מאת: דנה

LH-48.3 E-2-77 יש לא כאבים אחרי קיום יחסי מין והרגשה של לחץ באגןואי נוחות, ממה לדעתך זה נובע?

24/10/2012 | 18:18 | מאת: דנה

בנוסף בבדיקות הדם LH-48.3 E-2 77 יש לי גם אי נוחות באגן ולחץ באגן.בשבוע האחרון גלי החום הפסיקו לי.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות