תשובת בדיקת is ויגינלי

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

11/09/2017 | 11:48 | מאת: דואגת

מצויין במדידות רחם מ״מ 36/25/39 עובי רירית מ״מ 3.4.הערות רחם : ד.אחורי אינטרמורלי 6 מ״מ .מירקם לא תקין .מה זה אומר ? נקבע לי תור לרופא בעוד כחודש ואני מודאגת .גילי 64

מידות הרחם שלך תקינות ותואמות לגילך. לגבי שאלת ״המרקם״ לא ניתן להתייחס מאחר וקיימת נטיה לעשות שימוש במונח זה בהכללה ובדרך כלל אין לכך משמעות של ממש. במקרה של ספק ניתן לבקש פרטים יותר מדוייקים למה הכוונה ולהתייחס לתסמינים נוספים כגון דימומים? פרופ. תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות