בצקות והחלמה אחרי הוצאת שרירן

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

02/10/2012 | 10:43 | מאת: מורן

שלום אני בת 31, 4 שבועות אחרי ניתוח פתיחת בטן של 20ס"מ של כריתת 4 שרירנים שהגדול ביותר היה 12X12 סמ. רציתי לדעת כמה זמן לוקח לבצקות של הניתוח להעלם לגמרי, כמה זמן לוקח לבטן לחזור למצבה הרגיל? כמו כן עדיין כשאני מתרוממת או נשכבת ומפעילה את שריר הבטן מאוד כואב לי, זה הגיוני? אחרי כמה זמן זה חולף לגמרי?

בפתיחת בטן כה נרחבת התאורים שאת מתארת סבירים. בכל מקרה של ספק עליך לפנות לרופא/ה המנתח/ת. פרופ' תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות