שאלה לאחר ניתוח מיומה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

02/07/2017 | 22:11 | מאת: אני

שלום, אני 6 ימים אחרי ניתוח פתיחת בטן להוצאת מיומה. איך להתנהל? איך להרגיש שהלכתי מספיק, או שעלי לשבת או לשכב? כמה זמן ייקח לי עד שאלך הליכה רגילה?

בשאלות של שיקום אחרי ניתוח עלייך להוועץ ברופא המנתח. הדבר תלוי, בין היתר, במצבך הבריאוי הכללי, בגילף, במבנה גופך (שומן) ובסוג פתויחת הבטן (ארכית, רחבית). לא נכון להחליט על דברים אלה לפי אינטרנט אנטנימי. פרופ׳ תדיר

04/07/2017 | 16:10 | מאת: אני

אוקיי. תודה. אם יש לי עדיין כאבים מדי פעם באיזור החתך, האם עלי ללכת לבדיקה?

כבאים באזור החתך הם דבר שכיח, כמו גם ירידת תחושה בהמשך הזמן באזור החתך עקב פגיעה בעצבים. אבל כאמור, בהעדר מידע על מה שעברת עליך להוועץ ברופא המנתח על משמעות השיקום. פרופ׳ תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות