שרירנים?????

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

11/09/2012 | 11:57 | מאת: דניאלה

אני סובלת מכאבי מחזור חזקים,ובהרגשת אי נוחות בבטן תחתונה ובאגן. לעיתים קרובות יש לי נפיחות בבטן ואני מרגישה כמו אישה בהריון,בנוסף אני מרגישה לחץ מאוד חזק בצלעות, בבדיקה ידנית ואולטראסאונד וגינלי לא נמצא שום דבר ואני לא יודעת מה זה כבר יכול להיות,אולי אני צריכה לעשות סי טי או איזושהיא דימות יותר ספציפית. אודה לך על תשובתך

החלטות על בירור רפואי נעשות תוך ייעוץ ולאחר בדיקה . עליך להוועץ עם הרופא/ה המטפל/ת. כללית יאמר ששרירני רחם לא מאובחנים בבדיקת CT . פרופ' יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות