הפסקת מחזור

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

10/09/2012 | 14:59 | מאת: חן

שלום ד"ר האם שרירן בגודל 71*56 הוא מאד גדול? גודל הרחם אצלי 15-17 שבועות. המחזור אצלי כבד, ויש לי תת פעילות של בלוטת התריס. אינני מעוניינת בניתוח. האם יש טיפול תרופתילהפסקת מחזור לכמה חודשים? אודה על עזרתך.

יש טיפולים להפסקת המחזור אבל לא ניתן לעשות בהם שימוש לפרק זמן ממושך. רחם בגודל 15-17 שבועות מצדיק טיפול במיוחד לאור הדימומים. פרופ' יונה תדיר

10/09/2012 | 17:01 | מאת: חן

למה הכוונה "טיפול", אני חרדתית יותר כשאני לא יודעת למה הכוונה תודה

אין סיבה להיות חרדתית בכל מקרה. הטיפולים השונים אינם כה מסובכים, ולכל טיפול יש יתרונות וחסרונות. הטיפול להפסקת המחזור אינו הטיפול לטווח ארוך. התאמת הטיפול תלויה במספר גורמים כגון גילך, מיקום השרירנים, עוצמת הדימום, מצבך הבריאותי, תכניות הילודה, ועוד. פרופ' תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות