החלמה מהוצאת שרירן בפתיחת בטן

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

27/08/2012 | 11:50 | מאת: שחר

אני עוברת עוד חודש ניתוח להוצאת שרירן בפתיחת בטן בגלל גודל השרירן. רציתי לדעת כמה זמן אשפוז לאחר ניתוח כזה, לי נאמר 48 שעות האם זה נכון? כמה זמן עליי להיות במנוחה בבית? מתי אוכל לשוב לעבודה (עבודה משרדית)?? אחרי כמה זמן ניתן לחזור לפעילות גופנית?

במידה והניתוח מתבצע בגישה בטמית פתוחה נמשך האשפוז כ 2-3 ימים, הוצאת התפרים או הסיכות מדופן הבטן כשבוע לאחר הניחוח, וההחלמה הדרגתית כ 3-5 שבועות, תלוי בסוג הניתוח ובמהירות ההחלמה האישית. פרופ. יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות