משקל שרירן בגודל 110X120

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

14/08/2012 | 20:41 | מאת: מורן

שלום, אני בת 31 ללא ילדים התגלתה לי מיומה בגודל של 11X12 סמ אני עוברת עוד כחודש ניתוח להוצאתה מיקומה באיזור הטבור, הוארך שאני נראת כמו בשבוע 20. רציתי לשאול סתם מתוך סקרנות כמה שוקלת מיומה בסדר גודל כזה? האם אחרי ניתוח פתיחת בטן אוכל ללדת רק בניתוח קיסרי? כמה זמן החלמה מניתוח כזה? תוך כמה זמן ניתן לחזור לפעילות גופנית?

שרירן בגודל זה משקלו כ 500-700 גר' אבל זה ממש לא מה שחשוב. השאלה על דרך הלידה העתידית תלויה במידת החדירה של השרירן לעומק שכבות הרחם וסוג הניתוח שידרש להוצאתו. פרופ' תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות