שתי מיומות גדולות, מה תהיה הדרך הטובה להסירן

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

19/06/2012 | 21:26 | מאת: גילי

שלום. יש לי רחם שרירני ושתי מיומות גדולות תלויות על צדי הרחם, כל אחת בגודל של כ 10 על 10 ס"מ. הרחם מוגדלת 94 על 48. אני בת 47 עם מחזור סדיר, ואחרי שני ניתוחים קיסריים. הבטן נפוחה כמו כדור ולוחצת. מה נראית לך דרך הטיפול הטובה ביותר במצב כזה? ומהי רמת הדחיפות בטיפול בזה כי אני לפני נסיעה. תודה

אין לדעת משאלתך כמה זמן מצויות המיומנות ברחם, בגודל זה או אחר, אבל ברור שבמצב דברים זה מה שאת צריכה זה להסירן בניתוח, ובגיל זה מדובר בניתוח לכריתת הרחם והשרירים (ללא השחלות). לא ברור מתי את נוסעת, לכמה זמן, ומה מידת הסבר מהמיומות. הדבר עלול להפריע לבריאותך והנאתך מנסיעה לחול ללא פתרון. פרופ. יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות