לפרוסקופיה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

31/05/2012 | 15:46 | מאת: אה

שלום רב, התגלתה מיומה אחת גדולה, 7.5 ס"מ, בקיר האחורי של הרחם. היא מתאימה לניתוח לפרוסקופי, אך אני מעוניינת לחכות כמה חודשים בלבד, בגלל לוח זמנים שקשור לדברים אחרים. האם יש חשש שהיא תגדל וכבר לא תתאים לניתוח כזה ואז אאלץ לעבור ניתוח "רגיל"? האם יש גודל מקסימלי למיומה בודדת שמעברו כבר אי אפשר לעשות לפרוסקופיה? בתודה.

הגודל המירבי לכריתה בגישה לפרוסקופית תלוי גם במיקום המיומן ובמיומנות המנתח/ת. פרופ. תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות