בלוטת לימפה גדולה בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

17/11/2016 | 11:20 | מאת: יוסף

בני בן 9.5 התלונן כבר כמה פעמים על כאבי בטן בבדיקת us הכל היה תקין חוץ מהכתוב" באיזור ה RLQ לטרלית לכלי דם הודגמה בלוטת לימפה מוגדלת במבנה שמור בגודל כ 21*5 ממ ללא היפרמיה" דבר שמאוד מאוד מלחיץ אותי מפני שרק לפני כמה חודשים אישתי נפטרה מסרטן מה עושים עם ממצא כזה ? האם זה מסוכן? בבקשה תאמרו לי כל מה שאפשר לעשות בנידון בבקשה!! תודה מראש

לצערי לא ניתן לתת מענה הולם דרך מדיה זו. מציע לפנות לייעוץ מסודר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה