תחושת מלאות ברום הבטן עם רוק, יובש וצרבת קשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/11/2016 | 12:35 | מאת: סאמר

רציתי לברר לגבי תופעות אלו שאני עדיין סובל מהם לאחר ניתוח ניסן לפני שנה שלא עזר בכלל. עשיתי מונומטריה ושט והתברר שהסוגר ושט תחתון עדיין לא נסגר טוב. ניטור חומציות לא הראה חריגה לעומת שאני סובל קשות מאותם תופעות שמחמירות לפעמים!! אני מעוניין לניתוח חוזר האם נכון בשלב זה כי אני ממש סובל ונוטל נקסיום 40 פעמים ביום ולא עוזר לי בכלל!! המקצוע שלי מורה וזה מקשה עליי ביום יום!!

לצערי לא ניתן לתת מענה הולם דרך מדיה זו. מציע לפנות לייעוץ מסודר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה