תופעה חריגה של גרפסים ושיהוקים און ליין -דחוף

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/11/2016 | 11:33 | מאת: לירון

שלום רב לכולם, הנני בת 40 לפני כ3 חודשים החלה לי תופעה חדשה , גרפסם ושיהוקים ללא הפסקה , פתאום באמצע החיים ממש ברמה בלתי ניתנת לשליטה והתופעה הניה און ליין בעוצמות שרק עולות ומתגברות בכל זמן ובכל מקום ושעה...הנני מותשת ונבוכה ופשוט מתחילה להכנס לדיכאון לאור התופעה שהפכה להיות חלק בלתי נפרד מחיי מחזותי ומקולי...ומזעזע ומפריע בכל מקום כולל מקום העבודה, הנני נבוכה מותשת וממש בוכה! (חשוב לי לציין שעברתי לפני 3 שנים ניתוח שרוול וירדתי 68 ק"ג) מניחה שיש קשר לא בטוחה, אך מבקשת בכל לשון של בקשה עזרה ועצה דחופה ממכם רופאים יקרים שמכירים את התופעה ויכולים לתת לי מענה , מוכנה לכל תרופה ומענה שיפתור לי את הבעיה!!!

לצערי לא ניתן לתת מענה הולם לפנייתך דרך מדיה זו. מציע לפנות לרופא המשפחה אשר מן הסתם יוכל לעזור ולכוון עד להשלמת הבירור המלא.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה