תודה המשך

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/10/2016 | 07:31 | מאת: שלומי

שלום דוקטור יקר לאחר טיפול בהליקובקטור בדיקה לאחר חודש תקינה תוצאה 0 היום 3 שבועות לאחר הבדיקה יש לי גרפסים כמו שהיה במהלך החיידק הייתי אצל הרופא הוא טוען שאין סיכוי שזה חזר כל כך מוקדם ואמר לי יכול להיות שאכלתי משו לא טוב אני יומיים אם גרפסיים מה דעתך יש סיכוי שזה החיידק המון תודה פורום מדהים

09/10/2016 | 18:59 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, בעיקרון עדיף לבצע את בדיקת וידוא הארדיקציה של החיידק כ6-8 שבועות לפחות מתום הטיפול כי מוקדם יותר תתכן תוצאה שהיא שלילית אך לא נכונה. כמו כן המשך טיפול בתרופות שונות כגון סותרי חומצה יכולות להוביל גם הן לשיבוש התוצאה של תבחין הנשיפה. ממליץ המשך ייעוץ במסגרת מרפאת גסטרו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה