הרגשה רגעית של "זרם" בחזה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/10/2016 | 19:21 | מאת: פלוני123

שלום, כבר כשנה מרגיש הרגשות רגעיות (1-2 שניות) של מין "זרם" במרכז החזה. ההרגשה אקראית אבל אני חושב שקורית בעיקר אחרי אוכל. כמוכן אני סובל מהרבה צרבות. רופא משפחה שלל בעיה בלב אחרי אקו ומאמץ. רציתי לדעת האם הרגשות כאלה יכולות להגיע ממערכת העיכול? שמעתי על esophagus spasm וחשבתי שאולי יכול להיות קשור. אני יודע שאי אפשר לתת חוות דעת בלי בדיקה, אבל אשמח לדעת אם זו בכלל אפשרות...

06/10/2016 | 22:47 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, אבחנה מבדלת רחבה לתלונותיך. כמובן שייתכן מרכיב שמקורו במערכת העיכול. ממליץ לפנות למרפאת גסטרו להתייעצות והמשך בירור.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה