בקע סרעפתי שגורם לצרבות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/09/2016 | 20:25 | מאת: ניר

יש לי בקע סרפעתי לא גדול במיוחד. סבלתי מצרבות לא יום יומיות, אלא מדי פעם. בביקור אצל רופאת גסטרו היא המליצה לי לקחת פעם ביום כדור אומפרדקס. לפני כן קראתי קצת שלא מומלץ ליטול כדור זה למשך זמן רב. היא אמרה תיקח 3 חודשים, זה אמור לתת שיפור. בזמן שנטלתי אותו אכן הכל היה תקין. עם הפסקת הכדור, ממש ביום הראשון- צרבות כמעט מכל מה שאני אוכל. וזה גם כשאני נזהר לא לאכול מע אכלים לא מומלצים למצב זה. מסקנת ההדיוטה שלי היא שהרגלתי את הגוף במשך 3 חודשים באופן מלאכותי לאיזון חומציות ובתום התקופה הזו הרגישות שלו גברה.

03/10/2016 | 10:47 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום לך, ניתן לנסות להפסיק או לקחת לסירוגין לפי הסימפטומים. לאומפרדקס כמובן יש תופעות לוואי.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה