בדיקת גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/09/2016 | 21:22 | מאת: דניאלי

שלום רב. סובלת מבעירה בחזה בקיבה ובגרון בשלושה חודשים האחרונים בעוצמה גבוהה. בצילום ושט הודגם ריפלוקס בינוני. בגסטרוסקופיה הודגמה דלקת באנטרום ונלקחו ביופסיות. 1.מאז הבדיקה סובלת מבעירה וכאבים חזקים יותר-האם יכול להיגרם בגלל הבדיקה? 2.מה הטיפןל שאני אמור לקבל?ממצאים כאלו יכולים להסביר בעירה וכאבים חזקים כמו שאני חשה? כאבים חזקים ממש והייתי בטוחה שיהיו ממצאים קשים יותר.3.אני מטופלת ב-60מג אומפרדקס ביום.האם צריך להמשיך לקחת את סותרי החומצה?תודה מראש

03/10/2016 | 10:42 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום לך, 60 מ"ג הוא מינון גבוה. ניתן לרדת ל 40 מ"ג מקסימום ולשלב גביקסון או מלוקס. ממליץ מעקב מרפאת גסטרו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה