ליחה בגרון מזה שנה וחצי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

25/09/2016 | 10:33 | מאת: לוי רחל

שלום רב! מזה שנה וחצי סובלת מליחה בגרון ,ללא שיעול,, ליחה בצבע לבן שקוף זה מאוד מפריע לי כי אני צריכה לבלוע אותה פעמים רבות ביום נבדקתי על ידיי אף אוזן וגרון שחושב שזה אולי ריפלוקס הופנתי עכשיו לבדיקת וושט צילום בריום אני לא רוצה להיחשף לקרינה מיותרת האם צילום בריום מסוכן? כי בעבר ביצעתי את הבדיקה על סיבה אחרת ממה נוצרת הליחה? תודה על תשובתך

28/09/2016 | 08:35 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

צלום בריום לא מסוכן אך במהלך הבדיקה מתהצעים מספר צלומי רנטגן.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה