צורת צואה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/09/2016 | 16:18 | מאת: רן

שלום כבר חודשיים בערך יוצאת לי צואה קצת רכה. כשאני מוריד את המים אני רואה חתיכות צפות, זה נראה קצת כמו חתיכות קליפות של ירקות או משהו דומה. בן 28, אין כאבים, נכנס לשירותים בשעה קבועה כל בוקר. האם יש מקום לדאגה? תודה

06/09/2016 | 16:43 | מאת: רן

אחרי חיפוש, היציאה נראית כמו בין דרגה 5 ל 6 בסולם ברסיטול, יותר כמו 5.

06/09/2016 | 17:37 | מאת: רן

כן זה כמו דרגה 5 בסולם בריסטול. יכול להיות בגלל ההרגלי תזונה שלי? בחודשים האחרונים אני אוכל המון שטויות גם לפני שינה.

07/09/2016 | 10:02 | מאת: רן

חלק מהיציאות קצת דקות. אבל רובם נראות כמו בסולם 5. מצטער על כל ההודעות, פשוט חיפוש בגוגל גרם לי לדאגה רבה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה