טעם מר בפה - קשישה בת 94

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

05/09/2016 | 23:15 | מאת: רוני

שלום רב, סבתא שלי בת 94. סובלת כבר כמעט חודשיים מתחושה של מרירות בפה, זה התחיל לאחר קלקול קיבה שחוותה, לאחר מספר הקאות נשארה תחושת המרירות ואינה עוברת. טופלה נגד פטרת הלשון אך זה לא עוזר וכנראה האבחון לקוי. בדיקות דם תקינות. היא נוטלת תרופות קבועות: נוקסיום 20 מג, אנלדקס 20 מג פעמיים ביום, פלויקס כדור אחד ביום. יש לציין שהדבר מפריע לה מאוד ביום יום והיא אינה אוכלת כראוי בגלל הטעם המר. מה אפשר לעשות? תודה מראש, רוני

07/09/2016 | 08:11 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

להמשיך בנקסיום 29 מ"ג ביום. לוודא שהפטרת טופלה בהצלחה. ניתן להשתמש בסוכריות ממותקות.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה