ריבוי יציאות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

31/08/2016 | 20:32 | מאת: ציפי

שלום וברכה, אני בת 35 ובמשך שנים רבות היתה לי יציאה פעם ביום. אני בריאה בדר"כ ב"ה פרט לברזל נמוך. לאחרונה, בשבועיים האחרונים התחילו לי יציאות פעמיים ביום, מדובר ביציאות תקינות ובאותה כמות כל פעם, ז"א ביחד זה כמות כפולה מפעם אחת שהייתי רגילה. ואני חוששת קצת, האם קורה איזה שינוי בגוף שלי? וממה זה יכול להיגרם? השאלות שלי מאחר ולא עשיתי שינוי בארוחות שלי לא בכמות ולא באיכות, אני אוכלת אותו דבר ובשעות פחות או יותר קבועות כבעבר, אז מה קרה? תודה רבה מראש

שלום לך, אין בהכרח שמדובר במצב פתולוגי ושינויים כאלו אפשריים. בהמשכות המצב או הופעת תסמינים נוספים ממליץ לפנות לרופא להערכה קלינית ומעבדתית כללית.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה