שאלה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/08/2016 | 10:19 | מאת: דן

שלום שאלתי לגבי ליפאז עד 60 הערך יצא 90 ביקשתם שאתן עוד פרטים אני בן 41 חולה סכרת הבדיקה נלקחה בחדר מיון בגלל שהגעתי אם דפיקות לב ובחילות שעברו לאחר יום זה היה לפני שלושה חודשים ועכשיו חזרו עוד פעם הבחילות שלושה ימים ועברו מה כדאי לעשות ומה אומרת הבדיקה תודה

שלום רב, התסמינים שתיארת אינם ספציפיים, והממצא של ליפאז גבוה בהקשר זה אינה מכוונת לדלקת בלבלב- ממצא בלתי ספציפי. ממליץ השלמת US בטן והמשך בירור בהתאם לשיקול קליני.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה