misty misentery

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/08/2016 | 22:56 | מאת: ש.פ

שלום. בן 45, בריא עד השנה האחרונה. לאחר שנה של כאבי בטן בעיקר בצד שמאל בגובה הטבור ולעיתים מתחת, עם תקופות של צרבות ובחילות ויציאות לא סדירות. לאחר קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה תקינים, נמצא בct הסננת שומן בשורש המיזנטריום עם בלוטות לי פה מוגדלות. ב Mri נמצאה תמונה דומה עם בלוטות לימפה מוגדלות באיזור זה עד 6 מ"מ. האבחנה היא "התאמה לmisty misentery ". מבקש לדעת מה זה אומר? תודה

הממצא לא ספציפי, יכול להופיע במצבי זיהום/דלקת ואחרים, ודורש המשך בירור

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה