כאבי בטן ממושכים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/08/2016 | 01:01 | מאת: חן

שלום. עברתי כריתת כיס מרה לפני 9 חודשים וב3 חודשים האחרונים אני סובלת מכאבים ממושכים בבטן בהתחלה כאב לי מכל דבר שאכלתי והיו לי גזים בבטן ושמתי לב שיש לי רגישות לגלוטן בעיקר אורז למשל ולקטוז וגם שאני נמנעת אני סובלת מכאבים אך פחות. הלכתי לרופא גסטרו והוא אמר לי שיש לי קיבה רגישה. מה זה אומר? מה ההבדל בין קיבה רגישה למעי רגיז? זה לא אותו דבר? ויש לי גם כאבים בבטן תחתונה לא רק עליונה..ומצרבות לעיתים קשות. הרופא אמר לי שזה יעבור לי עם הזמן בטוח. יכול לקחת גם שנים עד שזה יעבור? ויכול להיות שזאת יכולה להיות גם בעיה כרונית שלא עוברת? כי באינטרנט אין ככ מידע. גם עברתי בדיקת גסטרוקופיה לפני 4 חודשים ויצא תקין. אם אכן מדובר בקיבה רגישה האם יכול להיות שאלכוהול יצר את הבעיה? או עישון? שמתי לב שאני לוקחת תרופות למשל אקמול ורמוטיב הכאבים מחמירים מאוד.. סליחה על השאלות המרובות והחפירה אני פשוט רוצה להיות רגועה ואשמח אם תענה לכל שאלותיי. תודה. רבה.

09/08/2016 | 01:07 | מאת: חן

שהכאבים נמשכים גם שעות לעיתים גם כל היום אני סובלת שמתגברים אחרי אכילה..זה אופייני לקיבה רגישה?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה