היקף החזה(קיבה ) משתנה באופן יומי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

02/08/2016 | 11:01 | מאת: ליזה

שלום רב אני בת 54 וסובלת מבקע של 4 סמ בוושט וגזים רבים . בעקבות הגזים והתנפחות הבטן -באיזור החזיה ועליה פתאומית של היקף החזה קניתי תוספת של חמישה ס"מ להיקף החזיה . ישנם ימים בהם אני מתחילה את הבוקר בהיקף של 85 ס"מ ובהמשך היום עלי להרחיב את החזיה עוד 5 סמ או לעיתים אף להשאיר אותה פתוחה כדי לנשום. לעיתים אני חווה אף ירידה של דופק עד ל 48 פעימות לדקה (לא רק על פי הרגשתי -מדדתי ) אודה לעזרתכם

בקע בלבד אינו מסביר את התסמינים הנ"ל. קיים צורך בבירור נוסף לתופעות שאת מתארת. נא לגשת לרופא המטפל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה