בעיות קיבה כרוניות.מעי רגיז?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/07/2016 | 09:56 | מאת: גולן היללה

שלום רב, בת 53, בריאה באופן כללי.סובלת מזה שנים מכאבי בטן,בטן נפוחה ומלאה בגזים, עם עצירויות ושילשולים לסירוגין.עשיתי קלונסקופיה,גסטרוסקופיה, אך לא מצאה בעייה. כרגע מטופלת בתרופות הומופטיות בניסיון לאבחן עם זה קנדידה.בדיאטה חריפה- ללא מוצרי חלב,ללא פירות וכ"ו- ללא הקלה.מיואשת..האם יש לכם קצה חוט למה זה?

שלום תמונה טיפוסית של מעי רגיש טיפול בתרופות לא עוזר כל כך צריך לחפס דרכים אלטרנטיביות ברפואה משלימה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה