תופעה מוזרה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/07/2016 | 18:31 | מאת: ינאי

אבי בן 80 סובל מהתקפי שילשול פעם בכמה ימים. בדרך כלל לא ביציאה הראשונה. מחזור יציאות רביל פעמים ביום עד 3. בבוקר לקראת צהרים ובערב גם. תמיד אחרי אןכל. כאשר היציאות נהיות רכות הוא מאבד שליטה על היציאה. מצב בעיתי. הבעיה שזה לא כל הזמן. לפני 3 שנים וחצי קולןנסקופיה תקינה. שום בעיות מעי. ללא שינוי בתרופות. השלשול פתאומי מממי מאוד. כעת רירי מעט ולא צהוב אלא חום. ללא דם. רוצים לעשות לו שוב גסטרוסקופיה וקולונסקופיה. מ יכולים לגלות כבר? אלו סימנים לסרטן? או בייות גיל ושליטה על צרכים. לדעתנו הוא מדתמש בבידה לצורך יציאות ולא רק ניקוי כי הוא לוקח סטופיט וזה נגד שלשול ואז הצואה קשה . מעגל קסמים. לדעתנו הבידה עצמו גורם לבעיה. הוכ מחליש את השליטה על השריר ברקטום. והוא גורם למעין החדרה דל מים לפי הטבעת וזה יכול גם לגרום למצב כזה לא? איזה טיפול ניתן מעבר לסטופיט.? העברנו לתזונה קשה אורז בלי פירות וירקות רכים. שתיה ללא חלב שגם גרמה לבעיות. אובדי עצות. האם סטופיט גורם לצביעת הצואה? זה לא שחור מדימום. זה כהה.

שלום יש להשלים קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה לאחר תוצאות יש להזמין יעוץ במרפאת גסטרו

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה