צרבת קשה ודלקת בוושט דרגה b

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

06/07/2016 | 21:00 | מאת: ויסאם

שלום,אני בן 38 בריא בדרך כלל מזה שנתיים אני סובל מכאבים בקיבה ובחזה עקב צרבת חזקה ,עברתי גסטרוסקופיה לפני 10 ימים והתגלתה דלקת בוושט דרגה b ודלקת קיבה בצורה קלה, בנוסף עברת בדיקת קפוסלה bravo והתוצאה שרמת החומציות תקינה. בנוסף התגלה בקע בוושט ,אני סובל מאוד מאוד מהשריפה שלי בחזה ואני מרגיש חזה כבד מהצרבת בנוסף אני היום עם נקסיום 40 פעם ביום, השאלה האם אפשר לקחת נקסיום 40 פעמיים בוקר וערב?? לציין שהחלפתי הרבה סוגים של תרופות כמו לנטון,לוסק,קונטראלוק,נקסיום פעם ביום וזה לא עוזר תמיד,ואני מנהל אורח חיים בריא אפילו רזיתי כמה קילו בגלל שאני אוכל הרבה ארוחות ביום והרבה אוכל עם סיבים. אודה לעזרתכם

שלום ממליץ לקחת NEXIUM 20 Mע פעמיים ביום לפני ארוכות לחודשיים במידה ואין מספיק שיפור ממליץ על ניתוחANTIREFLUXE

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה