כאבי בטן לאחר יציאה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/06/2016 | 12:28 | מאת: דניאלה

שלום, אני בחורה בריאה בת 30, בחודשים האחרונים (לא ברצף, יש ימים שלא) בעיקר לאחרונה, יש לי כאבים מעין עיוותים לא נעימים לאחר יציאה ואז מתלווית תחושת בחילה קלה והתופעה חולפת לאחר כמה זמן ושוב פעם קורה אחרי היציאה הבאה. מציינת שהיציאות תקינות, אין עצירות אך לעיתים יש תחושה של התרוקנות חלקית. מה יכולה להיות התופעה להערכתכם והאם ניתן לטפל בה? תודה רבה!

לא ניתן לאבחן במסגרת פורום לפנות לבירור גסטרואנטרולוג באופן מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה