בעיות בעיקול זה זמן מה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/06/2016 | 09:14 | מאת: אור תן

כבר מספר שנים שאני שם לב למצב שהולך ומחמיר בעיקול. מרבית הזמן היציאות שלי לא מגובשות ובצבע בהיר יחסית. אבל בעיקר מדאיג אותי שנראה שאני לא מעקל כמות רבה מהאוכל - למעשה מזונות כמו עלי בייבי, חסה וכ'ו נראה כי לא עברו כלל עיקול, לאחרונה שמתי לב שירקות נוספים גם כן נראה שיוצאים בדיוק כפי שנכנסו. המוזר הור שאני אוכל בשר, אז יש לי את היציאות ה"טובות" ביותר. האם התופעה מוכרת? אילו בדיקות יש לבצע?

תאית שנמצאת בירקות לא מעוכלת אצל בני האדם, המעבר שלהם במעי יכול להיות מהיר יותר. לא מחייב כי יש בעיה במעי אך לפנות באופן מסודר לגסטרואנטרולוג

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה