תופעה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

27/06/2016 | 22:10 | מאת: שלום

האם אלרגיה למזון כמו אוטב תאילנדי שאכלתי פעם אחת יכול לגרום להתנפחות בטנית ואלרגיה במעיים. בלבד. וזה גורם לחץ ללחץ בבטן העליונה לכיוון היזה? התעוררתי בלילה שכאבים במעטפת החיצונית של הבטן והחזה לא לחץ אלא תחושה שזה משהו פינימי שעומד להתפוצץ החוצה. ועולה לכיוון החזה לחץ מבפנים. בצורה של גלי כאב שממש בלתי נסבלים עד הרגשה שמשהו מתרחב ומוחץ בפנים משהו כולל דקירות וגירוד בעור. לחא סימנים חיצוניים. אופטלגין עזר קצת. זה לא מפסיק גם במשך היום. מה זה לאיזה גיוון לברב. אם אני חיזה בטח לא לב. לא?

לא ניתן לאבחן במסגרת פורום יש לפנות לרופא משפחה ובמידת הצורך לגסטרואנטרולוג

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה