גרעפסים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/06/2016 | 21:02 | מאת: שני

שלום רב, כבר במשך כשנה אני חווה המון תחושה רעה מהבטן - חזה -גרון מלווה בבחילה נוראית והמון המון גרעפסים. זה מפריע לי מאוד לנשום בעיקר במאמץ... זה גורם לי לנוח אחרי כל פעולה שהיא לא מנוחה. תחושה שאוויר תקוע בכל מערכת העיכול (עד הגרון) וזה מעט מקל כשמשתחרר גרעפס. אשמח לעצה למה זה יכול להיות ואיך ניתן לטפל... * לא לוקחת את התגובות כבירור רפואי*

יכול להיות כביטוי לדלקת בקיבה להמשך בירור גסטרואנטרולוג באופן מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה