בקע סרעפתי-חרדה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

15/05/2016 | 01:58 | מאת: עזרה בבקשה

לילה טוב אובחנתי לפני כשבוע לראשונה כסובלת מבקע סרעפתי משולב ים חיידק ההליקובקטור. קיבלתי בינתיים טיפול של לוסק 20 מיליגרם פעמיים ביום לחודש ותזונה מוקפדת ונדרשתי לרדת במשקל ואכן התחלתי בדיאטה. אני מטפלת בעצמי בהתאם ועדיין במהלך השבוע הופיעו לי שני התקפים של בעיקה בחזה וברום הבטן,שריפה בכל פלג גוף עליון ותחושה של גוש בגרון.תמיד התחיל בלילה נמשך כמה שעות ונעלם. האם זה נורמלי?האם במהלך הטיפול צריכים להיות התקפים?עזרתכם.הגסטרולןג שלי חוזר מחו"ל ביום רביעי ואני בחרדה

לצערי לא ניתן לתת מענה הולם לפנייתך דרך מדיה זו. מציע לפנות להערכה רפואית מסודרת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה