דלקת בלבלב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/05/2016 | 23:02 | מאת: .

שלום, רציתי בבקשה לדעת מהו הטיפול לדלקת בלבלב, אבי מאושפז בבית חולים מזה יומיים ובנתיים ההנחייה היא רק להישאר בצום. אשמח למענה, תודה

קשה להתייחס ללא הכרת הפרטים במלואם.

11/05/2016 | 10:10 | מאת: .

האמת שאין כמעט בכלל פרטים, סובל רק מכאבי בטן קרוב לשלושה שבועות, לא שותה מאושפז מיום שישי בצום בכל פעם שקיבל הנחיה לאכול משהו הרגיש שוב כאבים חזקים ונאמר לו להפסיק מה גם שכשלא אכל היה שיפור בבדיקות דם ולאחר שאכל החמרה. כרגע מחכים לסיטי אך השאלה היא אם ההמתנה לבדיקות לא מסכנת את המצב. בתודה מראש

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה