בעיות בקיבה ותוצאות בדיקות.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

08/05/2016 | 14:04 | מאת: מיקה

עקב בחילות ולחץ בכיבה עליונה נשלחתי על ידי רופא גסטרו לאולטרסאונד וסי טי בטן כולל לבלב. שניהם יצאו תקינים. כמו כן בבדיקות עמילאז יצאו תוצאות מעל הנורמה.הרופא גסטרו בקש שעו חודש אחזור על בדיקת עמילאז שוב. לא הבנתי מההסבר שלו מה הפירוש של ערכים גבוהים בעמילאז.בשבוע האחרון אני מרגישה טעם לא טוב בפה. אולי תוכלו להסביר לי מה הפרוש של הדברים. תודה מראש.

עמילאז מפורש מבלוטות הרוק, לבלב ולעיתים עולה באופן לא ספציפי במצבים אחרים. מציע לחזור לרופא שהפנה אותך לבדיקה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה