עזרה בבקשה בבקשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/05/2016 | 22:50 | מאת: מלי

עזרה בבקשה דניאל07/05/16 22:47 אני בת 36 לפני כשנה עם בעירה בחזה ותחושת שריפה ברום הבטן. עבר ושויך לצרבת על ידי הרופא. לפני כחודשיים התקף בעירה חזק בחזה שבגללו הגעתי למיון.לאחר מתן לוסק ומאלוקס נרגע. קיבלתי הנחייה להמשיך טיפול חודד והכל עבר. ביום ראשון האחרון חשתי כמו נפיחות וגוש בגרון.מיום שלישי בערב תחושת בעיקה בחזה וברום הבטן,בחילה,לאחר כל ארוחה התקף בעירה קשה.לוסק ומאלוקס לא עזרו. ביום רביעי בערב במיון הוזרק זאנטק וזה הרגיע במעט את ההתקף. האבחון היה הליקובקטור והפנייה לתבחין נשיפה. ק.האם חיידק כזה קטן יכול לעשות באלגן כזה גדול? הבטן שלי נפוחה ותפוחה קבוע. 2.בשביל לעשות את הבדיקה צריך להתנקות מסותרי חומצה אבל אני בסבל עילאי.מה לעשות?? 3. אני לוקחץ לוסק ומאלוקס שלא ממש עוזרים.זאנטק חזק יותר? עזרו לי.אני סובלת ומיואשת

לצערי לא ניתן מענה הולם לפנייתך דרך מדיה זו מציע לפנות לייעוץ מסודר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה