בירור לגבי אולטראסונד עקב נפיחות בבטן וכאב קל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/05/2016 | 20:41 | מאת: שרי

שלום רב, רציתי לשאול מה המשמעות של שני המשפטים בתוצאות בדיקת אולטראוסנד שברובו היה תקין לדעתי: 1. לבלב ורטרופריטונאום עליון הודגמו חלקית 2.בשליש מרכזי תחתון של כליה ימנית מודגם מוקד אקוגני קטן, ספק אבן, סובקפסולרי מודגם מוקד אקוגני קטן, יתכן MILK OF CALCIUM CYST. ? אשמח להבהרה תודה

US בטן אינה בדיקה אשר מתיימרת להדגים את הלבלב בצורה מדוייקת ולעיתים הוא מוסתר עי גזים במע העיכול ולכן תיאור זה. לגבי התיאור של הממצא הכלייתי מציע לפנות לרופא המשפחה

08/05/2016 | 23:55 | מאת: שרי

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה