צרבת כל הזמן למרות טיפול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

24/04/2016 | 17:11 | מאת: ליאונורה

שלום,אני חולת סוכרת ועוד כמה בעיות בריאות,מקבלת לא מעט תרופות לצערי ובשלוש השנים האחרונות אני עם צרבת ממש מטרידה רוב היום,כיום בשנה האחרונה הצרבת מטרידה אפילו אם זה רק שתיית מים,אני לוקחת אומפרדקס פעמיים ביום ולפעמים אני מרגישה שזה נהייה אפילו גרוע יותר אחרי הכדור,הגעתי למצב שאני מפחדת כבר לאכול (למרות זה איני מצליחה לרדת במשקל) ואני פשוט נמנעת מאוכל רוב היום הבעיה שאז אני נכנסת למצב של צניחות סוכר לא נעימות,אשמח לקבל רעיון כלשהו שעימו אוכל להחזיר לעצמי את איכות החיים שהיתה לפני שכל זה התחיל,תודה וחג שמח.

27/04/2016 | 13:05 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, ממליץ השלמת גסטרוסקופיה ומיפוי התרוקנות קיבה כשלב ראשוני. בהמשך להגיע למרפאת גסטרו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה