היי חשש לסרטן רקטלי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

20/04/2016 | 19:34 | מאת: אילן

שמי אילן ברקע סוכרת ופסוראזיס ארטיטיס סובל כבר כמה חודשים מירידה במשקל מ80 ירדתי ל75 גזים מרובים ויציאות לא סדירות עשיתי קולונ לפני חודש יצאה תקינה לפני כמה עשיתי הסרת נגיע קונודילמות הורידו אותם רקטוסקופיה 2015 לא מצאה כלום אולטוראסאודל

20/04/2016 | 19:37 | מאת: איל

רטצה להוסיף סובל מהליקובטבור פילורי טופלתי באנטיביוטיקה עושה בירור גסטרסקופיה אני אובד עיצות לוקח טיפול פסיכאטרי רוב הזמן בדיכאון יש לי מראה כחולה אקסציה אולי זה הדלקת מפרקים אובד עיצות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה