מצב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

19/04/2016 | 18:57 | מאת: אבא

אבי בן 81 עבר לפני 3 שנים קולונסקופיה תקינה. לפני שנה וחצי בקע מפסעתי ותוקן בנתוח. מאז קרה שינוי בפעילות המעי. יציאות רגילות בבוקר ובערב ללא עצירות, אבל לעיתים פעם בשבוע יש לו שלשול יציאה מאוד רכה ולעיתים מאבד שליטה. האם יתכן שזה משינוי לאחר ניתוח הבקע המשעתי שעבר. רשת פתיחה גדולה. או כיוון ברור אחר. מבחינת מזון יש רגישות לחלב הפסיק ומרקים נוזליםגם. אוכל מוצקים. האם שימוש בבידה יכול לגרום לזה? אובדי עצות. כדאי שוב קלונסקופיה? למרות תקינות היציאות? מה לחפש? תודה?

21/04/2016 | 13:06 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

הניתוח שעבר לא מסביר שינויים בהרגלי יציאות. ממליץ לשקול קולונוסקופיה לאחר התיעצות עם הרופא המטפל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה