הליקובקטור סיום טיפול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

14/04/2016 | 10:31 | מאת: עידן

שלום רב. בדיקת להליקובקטור יצאה חיובית. לקחתי שני סוגי אנטיביוטיקה ב-7 ימים ונוגד חומצה אומפרדקס ל30 יום. היום אני מסיים את האנטיביוטיקה ואני תוהה אם אפשר להפסיק גם את האומפרדקס? בשום שלב לא היו לי צרבות חזקות. אם היה לי ,אני לא בטוח שכך, הן היו מאוד חלשות. הסיבה שבגללה הלכתי לרופא היא קיבה ממש לא יציבה במהלך חודש. התסמינים עצירויות, צואה בוצית, גזים חריפים. אך לא היו לי כאבי בטן 1. האם אפשר להפסיק את האומפרדקס? לפני כמה שנים אובחנתי באי סבילות ללקטוז והפסקתי לצרוך חלב. הבעיות המשיכו אז הפסקתי גם פירות. ולא צרכתי יותר מפרי-שניים ביום (אם כן הייתי סובל מתהפוכות בבטן) (לא עשיתי בדיקה בנושא אבל המצב השתפר מאוד לאחר ההפסקה) 2. האם יכול להיות שההליקובקטור אחראי לכאבים שלי באכילת יתר של סוכר פירות? או שאין קשר

14/04/2016 | 10:48 | מאת: עידן

שכחתי לומר שהאומפרדוקס הוא כדור של 20 מ"ג ביום. ובאיזשהו מקום בפורום המליצו להפסיק בהדרגה אבל אף אחד לא אמר לי על זה כלום. 3. האם צריך להפסיק בהדרגה?

17/04/2016 | 16:43 | מאת: עידן

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה