לנטון לטיפול בריפלוקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

14/04/2016 | 02:34 | מאת: אלון

שלום, רופא אא"ג רשם לי לנטון מכיוון שחושב שדלקת במיתרי הקול נובעת/מוחמרת בין היתר מרפלוקס, והנחה אותי לקחת פעם ביום חצי שעה לפני ארוחת הבוקר. שלוש שאלות בבקשה: 1. אני לא אוכל ארוחת בוקר, האם לחכות עם הכדור לארוחת הצהריים ? 2. אם מדובר באבחון שגוי, מהן ההשפעות השליליות של התרופה ? בבחינת האם הסיכוי שווה את הסיכון. 3. האם הפחתת החומציות לא תגרום לאפקט שלילי על יעילות עיכול האוכל שלי באופן כללי ? תודה.

14/04/2016 | 12:52 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, ניתן לדחות את הכדור לארוחת צהריים. התרופה בטוחה עם פרופיל טוב של תופעות לוואי.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה