הקלה בתסמיני מעי רגיז וגזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

11/04/2016 | 13:29 | מאת: שירן

שלום רב אני בת 28 בריאה בדרך כלל, סובלת ממעי רגיז ומרגישות ללקטוז ב-4 שנים האחרונות. הדבר העיקרי שמפריע לי הוא ריבוי גזים, שאני לא תמיד מצליחה להבין מה המקור להם ולהימנע מהמאכלים הבעייתיים (הם מופיעים גם כשאני נמנעת לחלוטין ממוצרי חלב). זה גורם להרבה ימים של כאבי בטן וגם קצת לאי נוחות כשאני בחברת אנשים. קיבלתי המלצה על גזיםX, אשמח לדעת אם אתם ממליצים עליו או על תכשיר דומה אחר?

13/04/2016 | 15:28 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

הגזים ככל הנראה קשורים למעי הרגיש. נא לקבל טיפול בהתאם ובנוסף יעוץ דיטאנית. ממליץ לשלול צליאק

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה