בדיקת דם לגילוי הליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/04/2016 | 16:54 | מאת: שרון

מזה חודש יש לי צריבה חזקה בבית החזה, אני מטופלת בנקסיום. לאחר שבוע של טיפול המצב השתפר מאוד ולאחר 4 ימים נוספים שוב חזר כמעט לקדמותו. מאוד מייאש. האם זה הגיוני? אני לא מסוגלת כעת להפסיק את התרופות שניתנו לי ולכן לא יכולה לעשות בדיקת נשיפה לחיידק. האם יש בדיקת דם שיכולה להחליף בדיקה זו? האם היא אמינה ומקובלת?

04/04/2016 | 18:24 | מאת: ד"ר אמיר מרעי

שלום רב, ממליץ בירור לבבי קולל בדיקה ו אק"ג.

05/04/2016 | 05:20 | מאת: שרון

זו לא נעשתה. האם יתכן שיש לי חיידק? מהן התופעות במקרה של חיידק? האם לא כדאי לעשות בדיקה לחיידק?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה