תופעות רפלוקס או בעיה חמורה יותר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

29/03/2016 | 06:03 | מאת: רועי

מזה מספר שבועות אני סובל מבחילות (בעיקר לאחר האוכל), צרבות (יחסית קלות), תחושת אי-נוחות בטן (לעיתים גם קולות מוזרים), הרגשה של מיצי קיבה שעולים מעלה, ובימים האחרונים אף התחלתי לחוש ליחה תקועה שמאלצת אותי לכחכח (בעיקר בבוקר ולקראת הלילה). בנוסף, יש לי קצת פחות תיאבון מאשר בדרך-כלל. בדיקות הדם והרנטגן שביצעתי יצאו תקינות. האם מדובר במצב קלאסי של רפלוקס ?

29/03/2016 | 06:13 | מאת: רועי

בנוסף אציין שישנם המון גיהוקים ושה-BMI שלי תקין (איני סובל מתת/עודף משקל).

שלום רב, הסימפטומים (לפחות ברובם) יכולים להתאים לרפלוקס. בכל זאת ממליצה לשקול גסטרוסקופיה לבחון את מצב הושט והקיבה מבפנים

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה