בקשר לכאבי בטן.......

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/03/2016 | 18:04 | מאת: יניב

שלום (גיל 21)היה לי שפעת ולקחתי אנטיביוטיקה עד לפני חמישה ימים. הנני מרגיש עדיין חלש עם כאבי בטן מידי פעם והרגשות מוזרות של זרמים כאילו אני מרגיש את העיכול ולפעמים גם קצת לחץ וכאבים בחזה,הנני מקווה שלא קשור ללב. זה עלול להיות תופעות לוואי של המחלה? בינתיים להיות רגוע ולא ללכת לרופאים?

שלום רב, יתכן שהתחושות קשורות למחלה הראשונית, או לטיפול האנטיביוטי בה. החלמה משפעת לעיתים נמשכת יותר זמן.. בכל מקרה אם התופעות חמורות או מדאיגות יש לפנות לבדיקת רופא מטפל.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה