אמבה בילד בן 3 מבדיקת צואה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

28/03/2016 | 08:11 | מאת: מאיה

שלום. לבני בן ה 3 נמצאו בבדיקת צואה Dientamoeba fragilis/Quantity'/trophoz כמו כן היציאות שלו שלשוליות, ריח רע וגזים עם ריח חריף ורע...בנוסף הוא נראה לנו רזה מאוד למרות שאוכל הרבה. ברצוני לשאול אם וכיצד לטפל באמבה זו, ובנוסף אשמח לשמוע אם יש טיפול טבעי (לא אנטיביוטיקה) שאתם ממליצים עליו תודה רבה

שלום רב. לפי כל הסימפטומים המתוארים והתרבית החיובית נראה שהמצב כן מחייב טיפול אנטיביוטי. אנא פני לרופא הילדים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה