דקירות בטן עליונה - סרעפת, רגישות בכל הבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

14/03/2016 | 16:13 | מאת: עדה רוזן גל

עברתי לפני 5 ימים קולונוסקופיה וירטואלית, הכל 100%. לשם כך עברתי ניקוי הקיבה באמצעות הורדת אוכל שתית שתי שקיות מחומר pico- salax ולקיחת שני כדורים בערב של לקסדין. אני מצינת שיש לי בקע בסרעפת הרבה שנים ולא מציק אפילו אין לי צרבות. בלילה אחרי לקיחת שני הכדורים ולפני הבדיקה התחילו לי כאבי בטן נוראיים, כאילו שריפה ועלו לדקירות חזקות מאד לסרעפת.כמובן שגם לאחר הבדיקה עד כדי הקאות ותחושת מועקה. קיבלתי פעמים ביום אומפרדקס וזה עזר להעמיד אותי על הרגלים . אבל אני סובלת מאד מבטן קשה וכואבת רגישות גדולה לאוכל שמיד מופיעים הדקירות בסרעפת. ותחושה שהבדיקה עברה מצוין והחולה מת.adaa ... אני בריאה לא לוקחת אף תרופה ומעולם לא היו לי בעיות בקיבה. תודה לתשובתך המהירה עדה

שלום רב, הסימפטומים יכולים להיות קשורים לבקע הסרעפתי. מקוה שאת מרגישה טוב יותר. אם לא - גשי לבדיקת רופא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה