התקפי חנק פתאומי בזמן אוכל במיוחד חריף או חומצי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/03/2016 | 16:48 | מאת: טל

שלום, סובל מזה שנתיים ויותר מהתקפי חנק פתאומי במיוחד בזמן אוכל כמו כן מכחכך הרבה בגרון וגם תחושה של אוכל שלא יורד עד הסוף בעבר עשיתי בדיקת באריום של הוושט ובדיקה בגרון עם סיב אופטי והכל היה בסדר ,אבל זה ממשיך ומפריע מאד. מה דעתכם? ריפלוקס ?בקע סרעפתי?או משהו אחר? לא סובל מצרבות או עליה של אוכל תודה טל

שלום לך, תיתכן רגישות למזונות אלה. ממליצה לבדוק אם מדובר בושט בעל רגישות גבוהה (בגסטרוסקופיה + ביופסיה)

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה