דלקת בעקבות CHRONIC ACTIVE GASTRITIS

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

13/03/2016 | 07:54 | מאת: דביר

בבדיקה גאסטרוסקופיה התגלה CHRONIC ACTIVE GASTRITIS. טופלתי בטיפול אנטיביוטי משולש ובדיקת נשיפה הייתה תקינה. הבנתי שלמרות שהתהליך הזיהומי נעלם לא תמיד התהליך הדלקתי הכרוני מופסק - איך ניתן לדעת האם שוקם הנזק ברירית בקיבה או שתהליך הדלקתי הכרוני מתמשך( סוג בדיקה למשל ....??) ואחרי כמה זמן מומלץ לבדוק זאת ??- תודה

שלום רב, ניתן לבדוק את מצב רירית הקיבה בגסטרוסקופיה חוזרת בעבור שנה

13/03/2016 | 11:14 | מאת: רון

תודה רבה על התשובה המהירה.רציתי רק להבין יתכן כי למרות הכחדה של החיידק התהליך הדלקתי יכול להמשיך ??ואם כן יש טיפול לנושא ?? למעט הדבר מאוד חשוב לי עקב הסטוריה משפחתית

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה